Coffee & Grace

Coffee & Grace

Je zit voor je uit te staren, de tranen rollen over je wangen en je weet het even niet. Je dacht alles zo goed voor elkaar te hebben en ineens voel jij de onzekerheid. Je hebt veel vragen over het Geloof, hoe jij dit toe kan passen in je situatie en waarom laat God dit toe? Hoe ziet God de situatie? Soms heb je veel gedachten spinsels in je hoofd en lukt het jou niet om hier weer een heldere kijk op te krijgen.

Even een momentje voor jou zelf met een heerlijke kop koffie of thee. Een luisterend oor even die bemoedigende woorden, iemand die oprecht naar je luistert, je raad geeft als een mentor en er voor jou is.

Lieve vrouw, Coffee & Grace is er voor jou als jij:

Een hoofd vol met vragen hebt over het Geloof.

Je even een luisterend oor nodig hebt.

Je verlangt naar begrip.

Je wilt meer weten over een relatie met Jezus.

Online luister ik naar jou en kan jij jouw verhaal kwijt, help ik jou om meer inzicht te krijgen in je Christelijke leven, bid ik voor je en geef advies hoe jij tijd met God kan doorbrengen.

Na de Coffee & Grace:

Is jou hoofd leeg.

Heb jij jouw verhaal gedeeld en geeft dat rust.

Is er rust in jou hart.

Heb je handvaten om een relatie met Jezus op te bouwen of te versterken.

4 + 14 =

Elke maandag  is er plek voor 3 Coffee & Grace gesprekken. Dit kan online, maar woon je in de omgeving van Zeewolde ben je ook hier van harte welkom. De koffie of thee en wat lekkers staan dan klaar.

 

Er zitten geen kosten aan verbonden. Wij zouden het enorm waarderen wanneer je een gift overmaakt of partner wordt van onze bediening. Met jou hulp kunnen we dan nog meer vrouwen bemoedigen met het Woord van God.