Cynthia

over Cynthia

Psalm 147:3 Hij geneest de gebrokenen van hart, Hij verbindt hen in hun leed. HSV

Ken je dat gevoel dat je niet helemaal op de weg loopt die je zou moeten lopen? Dat je de dingen doet in je leven zonder echte blijdschap? Dat je je wel netjes aan de regels houdt, gewoon naar de kerk gaat, je bid en leest je bijbel. Soms vergeet je het, dan voel je je schuldig want je hebt geleerd dat je moet voldoen aan het mooie plaatje.

Ik ken dat gevoel, ik schopte zelfs aan tegen de mensen die vol geloof met een vurig hart een levende relatie met Jezus hadden. Hoezo levende relatie? Hoezo dankbaar in alle momenten van het leven? Zo leuk was het leven niet altijd. Een kleine verwijzing naar Paulus, schiet me nu te binnen 😉

Doordat ik jarenlang gepest ben heb ik een enorme deuk opgelopen in mijn zelfvertrouwen. Daar kwam een pijn voor in de plaats. Een pijn in mijn hart. Niet wetende wat ik met mijn leven aan moest. Ik werkte, ging trouwen en kreeg 2 prachtige kinderen. Maar de pijn in mijn hart bleef. De regels die ik geleerd had hielpen me niet om mijn wond te laten genezen. Ik zocht mijn ideale baan, mijn ideale studie en mijn ideale onderneming. Alles om de leegte op te vullen die was ontstaan in de wond van mijn hart

Met verwondering kijk ik terug op de wegen die God voor mij heeft uitgestippeld. Elke keer weer kwamen er momenten en mensen op mijn pad waardoor ik stilgezet werd. Ik ben in 2018 de bijbelschool van Wilkin van de Kamp gaan doen. Deuren die normaal voor mij gesloten bleven werden nu geopend. Alle puzzelstukjes paste in elkaar. Het is nu tijd om mijn stem te laten horen, om andere vrouwen zoals jij te bemoedigen, te helpen en te inspireren in deze wereld. Om te spreken over wat er echt toe doet in de wereld. Je hoeft je niet te bewijzen tegenover de wereld, je mag er gewoon zijn want je bent geliefd.

Je krijgt geen briefje uit de hemel waarop staat wat jij mag doen op aarde. Toch heeft God je talenten gegeven om anderen te kunnen helpen. Om zijn naam groot te maken en goed voor jezelf en de mensen om je heen te zorgen. Anderen om mij heen en ikzelf kregen steeds meer het gevoel dat ik vrouwen mag gaan helpen. Helpen om te laten zien dat het begin en het eind bij God te vinden is. Dat je echte rust bij Hem kunt vinden. Dat alleen een levende relatie met Hem je rust kan geven.

Hij heeft mijn wonden genezen.

Hij leert mij elke dag weer om een nieuw persoon te zijn. Ik ben niet perfect, (vraag maar aan mijn kids) maar door Jezus ben ik vergeven. Mag ik bij de Almachtige God horen die hemel en aarde in zijn hand houdt. Die jou als vrouw een speciale plek wil geven in de samenleving.

Laat mij je helpen om de onrust in je hart in te ruilen voor rust. Leg je leven in Zijn handen, het is het beste wat je ooit zal overkomen. Ik bid voor je dat jouw gebroken hart geheeld mag worden, nu en tot in eeuwigheid. Ga doen wat echt belangrijk is. Laat van je horen, je ben welkom!

Liefs Cynthia.

Word partner

Wil jij onze missi een warm hart toe dragen? word partner en help zo mee om in Nederland over vrouwen het Evangelie te vertellen. Vrouwen zullen herstel ervaren, want God zal hun gebroken hart herstellen.

Word partner