Hoe ziet God jou?

Het is een drukke week voor je, je hebt kinderen die veel aandacht vragen, je werk of je studie, je vrienden etc. Je valt elke avond bijna in slaap op de bank en aan het einde van de week is je emmertje vaak helemaal leeg. O ja, ik moet ook nog ergens tijd met God hebben en ik voel mij zo onzeker over hoe God mij ziet en of God mij wel ziet. Elke keer weer raak ik verstrikt in een web van leugens. Nu is het tijd om uit dat web van leugens te komen en geen rondjes om de kerk te hoeven lopen, maar rust te ervaren en aan de slag te gaan met jezelf en God te leren kennen.

I

Ik weet niet hoe ik Zijn stem kan verstaan

I

Ik ben zo moe van het vechten tegen negatieve gedachten

I

Ik wil zo graag weten hoe God over mij denkt

I

Ik heb geen rust meer in mijn lijf en sta altijd aan 

I

ik voel mij geen goed Christen

I

Ik heb het idee dat ik moet i.p.v mogen

Samen heerlijk wandelen in de prachtige natuur die Nederland rijk is. Dit is niet een gezellige wandeling, maar een wandeling met opdrachten om dicht bij jezelf en God te komen. De opdrachten kunnen zowel fysiek als stil zijn. De wandeling is er om jou bewust te maken HOE groot Hij is en welke dingen er tussen jou en Hem instaan.

Na de wandeling is er een heerlijke lunch. Na de lunch gaan we aan de slag met een Dream Board. Hoe ziet God jou! Door de opdrachten die je die morgen hebt gedaan zal jij daar een beter beeld bij hebben. Voor wij beginnen gaan we in gebed en nodigen de Heilige Geest uit. Door Hem uit te nodigen zal Hij jou een openbaring geven van Wij Hij is voor jou, daarna gaan we aan de slag. Aan het einde mogen jullie vertellen aan elkaar wat er op je bord staat.

Deze dag is een ontmoetingen tussen jou en God

 

(zeewolde)

Zaterdag 19 maart 2022

 

09:45 uur Inloop
10:00 uur Start Wandeling
Lunch
workshop Dream Factory board maken
15:00 uur einde programma
Connectie tijd

 

 

Aan het einde van deze dag weet je:

 

I

Hoe God naar je kijkt

I

Hoe jij jezelf mag zien

I

Hoe je Zijn stem mag leren verstaan

I

Dat je, je oude patronen hebt doorbroken en bij Hem hebt gelaten

 

 

Deze dag is gratis,wel word er een offer opgehaald.
Mocht jij je opgeven en je komt niet, dan vragen wij je een bedrag over te maken aan de stichting. (tenzij er onverwachte omstandigheden zijn)
Er is plek voor max 10 vrouwen. VOL = VOL
Je kunt je nu aanmelden via onderstaande button.

Dankjewel en ik zou het heel leuk vinden jou 19 maart  te ontmoeten.

Liefs, Cynthia

Team God’s Dream Factory

 

PS: Aanmelden kan tot  4 maart.VOL = VOL

 

Op 18 september 2121 heb ik deelgenomen aan het eerte event van God’s Dream Factory, ‘feest bij de Koning’. Het ochtend programma startte met een kop koffie en een stuk bruidstaart, terwijl de aanwezige dames onderling kennis maakten. er was direct een fijne, open sfeer. daarna heeft Cynhtia gepreekt over de vraag waarom wij vrouwen geschrikt zijn om te leven in een tijd als deze. Na een heerlijke lunch, buiten in het zonnetje, volgde een creatieve workshop banniers maken.  Aan het einde van de middag hebebn we, met een lach en een traan, de resultaten van de workshop met elkaar gedeeld. Mooi om te zien wat dit teweeg bracht bij alle dames. Het was een fijne dag! Alles was goed geregeld en verzorgd, en de loactie was sfeervol aangekleed. Complimenten voor Cynthia en haar team!

Laura 35 Rotterdam

lieve allemaal,

Wat een bijzondere dag. Een ontmoeting met de Vader door de meiden heen. Ben zeer geraakt en moemoedigd.

anoniem

Een hele fijne dag! 
Echt geleid door de HG. Goed verzorgd, warm veilig.
KOSTBAAR!
Ga zo door met elkaar.

Ethelka