Spreekster voor groepen

In een vertrouwde omgeving

Je krijgt de vraag of je mee gaat naar een vrouwenconferentie. Eigenlijk durf je geen nee te zeggen, want het is best gezellig om met vriendinnen op stap te gaan en van mooie spreeksters te mogen leren.

Je zou willen dat je veel mensen om je heen kunt verdragen maar je voelt het zweet al onder je oksels staan. Je voelt je net een vogeltje verloren in de menigte vrouwen.

Ongemakkelijk

Jij zou willen dat jij je minder ongemakkelijk zou voelen in grote groepen.
Dat jij met je vriendinnen een fijne dag kan hebben en ook kan meepraten over de mooie en bijzondere dingen die zij meemaken tijdens een event.

E

Je voelt je vaak te veel.

E

Je durft in een menigte jezelf niet bloot te geven.

E

Je wilt net als je vriendinnen kunnen genieten van de worship, de preek en de gezelligheid.

Heerlijk Genieten

Hoe zou het voor jou zijn als jij in intieme sfeer, in een vertrouwde omgeving met vrouwen die jij kent, wel mag genieten van een (s)preekbeurt? Met een kopje thee of koffie, waar iedereen de aandacht krijgt en er genoeg ruimte is voor vragen?

Met mijn (s)preekbeurten creëer ik die vertrouwde sfeer. Het kan in jouw tuin of huiskamer. In een groep met minimaal 6 en maximaal 10 vrouwen. Ik vind het namelijk fantastisch om voor jullie te mogen spreken. Ik doe dit met liefde en passie. Ik deel met passie het Woord van God.

Over deze onderwerpen spreek ik graag:

E

Oude en nieuwe verbond

E

Jouw identiteit in Christus

E

Herstel je gebroken hart

E

God is niet teleurgesteld in jou

Mocht je een ander onderwerp willen is dit zeker mogelijk.

Al mij (s)preekbeurten zijn op basis van giften.