Workshop Ruth

Word een krachtige vrouw!

‘’ Daar sta je dan, als weduwe. Ruth heeft haar man verloren en moet nu afscheid gaan nemen van haar schoonmoeder. Ze gaat samen met Orpa mee op reis en geeft een laatste afscheidszoen. Wat zou jij doen? Je schoonmoeder vastpakken, een knuffel geven en terug naar je familie en vrienden?
Naar je eigen land, je eigen huis en je eigen plekje? Of heb je net zoveel moed als Ruth? ’’

Meer moed

Soms zou je willen dat je wat meer moed had. Dat je nee durft te zeggen als ze je vragen om mee te helpen met de schoonmaak op school. Dat je nee durft te zeggen tegen je vriendin, die een hele avond wilt kletsen terwijl jij even een avond op de bank wilt zitten niks doen.

En wat kun je je schuldig voelen.

E

Als je een vrouw van de kerk spreekt die altijd voor anderen klaar staat. Die ander doet zoveel goede werken, en jij? Je zou meer moeten doen.

E

Of als je geleerd is dat je echt 2 keer per dag moet Bijbel lezen en je voor de zoveelste keer in slaap valt zonder maar 1 letter te hebben gelezen. Je zou het eigenlijk meer moeten doen.

E

Of als je geleerd is dat je echt 2 keer per dag moet Bijbel lezen en je voor de zoveelste keer in slaap valt zonder maar 1 letter te hebben gelezen. Je zou het eigenlijk meer moeten doen.

Daadkrachtig

Hoe zou het voor je zijn als je je krachtig voelt en de dingen die je doet niet van de mening van een ander af laat hangen?
Wat voor gevoel zou het geven als je Bijbel lezen niet ziet als verplichting maar als iets waar je graag tijd voor maakt en niet meer zonder wilt?
En wat als je je niet meer schuldig zou voelen maar voelt dat je geliefd bent en dat door Jezus, God jou in zijn armen neemt en van je houdt als Zijn kind?

Ruth koos ervoor om met Naomi mee te gaan. Ze ging niet terug maar koos daadkrachtig voor het land, de mensen en de God van haar schoonmoeder. Hoe zal dat gegaan zijn vraag ik me af. Zal ze gehuild hebben, zal ze getwijfeld hebben, zal ze zich eenzaam hebben gevoeld? Dat weten we niet. Wat we wel weten is dat zij op dat moment zelf kiest. Het is haar keus, niet wetende wat een prachtig plan God met haar leven had.

Zij koos voor Naomi, zij koos voor God. Omdat ze geloofde. Geloofde dat wat er ook gebeurt er altijd iemand is die voor je zorgt, jouw kracht geeft, jou ziet als een parel. Met al je twijfels, je gebreken, je pijn en je wonden. Hij heelt ze. Zoals Hij ook gedaan heeft bij Ruth en Naomi. Wat zou het heerlijk zijn als jij je ook geliefd, krachtig en waardevol zou voelen!

De Cursus Ruth

Met de cursus: Ruth, een krachtige vrouw, ontdek je het verhaal van Ruth. In 4 weken gaan we ontdekken hoe God een plan had voor haar leven. Je gaat in deze cursus ook ontdekken wat dat mag gaan betekenen in jouw leven. Met een prachtig werkboek, een leesrooster, 4 mails en 2 video’s neem ik je aan de hand mee door het bijzondere verhaal van deze krachtige vrouw Ruth.

Een krachtige vrouw net als jij!Als je deze cursus hebt gedaan begrijp je meer van Gods grootheid zodat je bij Hem kan schuilen. Je leert dat er op verschillende manieren uitleg gegeven kan worden aan Bijbelteksten en dat jouw visie net zo goed is als die van iemand anders. Je voelt Bijbellezen niet als verplichting maar wordt nieuwsgierig naar Zijn Woord. Je ziet Ruth als een krachtige vrouw, een krachtige vrouw die jij ook mag zijn.

Je zal ervaren dat door bezig te zijn met Ruth en Naomi, de Heilige Geest aan het werk gaat in je hart. En de engelen zullen jubelen omdat jij een kind van God bent. Dat is het aller waardevolste in je leven. Lieve mooie vrouw, jij bent geliefd, in de naam van Jezus.

Een eeuwig resultaat

Jouw investering voor de cursus van Ruth is €37. Zodat je in 4 weken tijd leert om net als Ruth een krachtige vrouw te zijn. Je krijgt van mij alle praktische informatie in een werkboek. Wij komen 2 keer via Zoom samen voor vragen en dieper ingaan op de lessen.

Ik ben er voor je als je daar behoefte aan hebt. Je kunt beginnen wanneer het voor jou uitkomt. Je zult er ongeveer 15 minuten per dag mee bezig zijn. Het kost je minder tijd dan dat je besteedt aan je telefoon of je Netflix serie. Het resultaat is voor eeuwig.

E

4 weken lang

E

Super praktisch aan de slag

E

Je inversteert in een toekomst met Jezus

Ik kende het verhaal van Ruth al vanaf mijn kinderjaren. Maar had er nooit bij stil gestaan dat Ruth echt een voorbeeld is van een krachtige vrouw. Cynthia weet dit heel goed te verwoorden en legt het ook naast het leven van nu. Ik heb nog meer mogen ontdekken dat God je liefheeft, een plan met je heeft en dat je altijd een keus hebt. Ik lees nu elke dag uit de Bijbel, niet omdat het moet maar omdat ik besef dat ik God in mijn hart wil toelaten en dat dat het enige is wat mij echte kracht geeft.’’.

Karin

Deelnemer van de cursus Ruth

Doe het niet…

Als je geen levende relatie met God wilt, je niet gelooft in Jezus, je niet wilt dat de Heilige Geest in je hart werkt, als je geen krachtige vrouw wilt zijn die zonder schuldgevoel haar keuzes maakt? Dan zou ik deze cursus zeker niet aanschaffen.

Als je dit nog steeds aan het lezen bent lieve vrouw weet ik dat je voelt in je hart dat je mag leren. Leren te vertrouwen op God, Zijn plan, Zijn woord. Zodat je je veilig en geliefd mag voelen. Zodat je wat er ook gebeurd is in je leven of wat je ook mee zal maken je altijd je kracht in Hem zult mogen vinden.