Over Ons

God's Dream Factory

De missie van God's Dream Factory

Wij willen vrouwen toerusten om hersteld te worden in hun gebrokenheid door onder andere de creatieve workshops. Met deze workshops ontdekken vrouwen hoe God door Zijn Woord naar hen kijkt. Zij leren zichzelf te zien met de ogen van God. Door opdrachten en gesprekken komen zij erachter hoe God naar hen kijkt.

Online willen wij vrouwen een luisterend oor bieden, een stukje meelopen en ze bemoedigen met woorden en verhalen die Cynthia zelf heeft meegemaakt. Dat vrouwen weten dat zij er niet alleen voor staan.

Graag willen wij vrouwen toerusten om hersteld te worden in de gebrokenheid van hun verleden. Daarnaast willen wij een Geestelijk moederschap bieden en vrouwen mentoren die in de bediening willen.

Wij doen dit door spreekbeurten voor kleine groepen vrouwen, Bijbelstudie avonden, Bijbels onderwijs /training voor vrouwen.

Gods Dream Factory heeft het verlangen om te groeien naar een organisatie die door vele kerken en andere bedieningen gedragen wordt. Wij willen puur en transparant zijn naar buiten toe. Wij willen dicht bij de vrouwen staan door hun taal te spreken en geen moeilijke taal te gebruiken.

Word partner

Wil jij onze missi een warm hart toe dragen? word partner en help zo mee om in Nederland over vrouwen het Evangelie te vertellen. Vrouwen zullen herstel ervaren, want God zal hun gebroken hart herstellen.